Du er landet på Bålgryde.dk, det helt rigtige sted at finde bålfad. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bålfad tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bålfad i corten med påsvejst fod – Ø100

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Zinkbakken.dk.

Her kan “Bålfad i corten med påsvejst fod – Ø100” fås til 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bålfadet er lavet i flot rusttræge cortenstål med en stor diameter på 100 cm. Det vejer 25 kg og er 21 cm højt i en flot skålform. Der er påsvejst en fod/ring på 5 cm for at løfte fadet lidt op, så du behøver ikke tilkøbe en ring, med mindre du vil hæve d…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

2: Eldur bålfad Ø75

Anden anbefaling har vi fundet hos Zinkbakken.dk, hvor du kan købe Eldur bålfad Ø75 til kun 999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bålfadet er lavet i cortenstål, der med tiden vil få en smuk rustfarve.
Benene hæver bålfadet og med krydsdesignet sikre de en stabil støtte for bålfadet. Det er meget moderne med cortenstål, og fadet passer derfor ind i de moderne, men også de traditi…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

3: Bålfad med høj kant – Ø120

Næste anbefaling er “Bålfad med høj kant – Ø120”.

Dagens bedste tilbud på “Bålfad med høj kant – Ø120” har vi fundet hos Zinkbakken.dk hvor prisen lige nu er 3599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stort rundt bålfad med høj kant med en diameter fra 120 cm. Bålfadet er valset op i facon og er derfor stærkere end støbte bålfade.
Kan nemt stilles op på 3 sten eller på et af vores runde ringe.
Der er hul i bunden så regnvand kan løbe af og når du bruge…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

4: Bålfad i corten med påsvejst fod – Ø60

Sidste produkt på vores liste er Bålfad i corten med påsvejst fod – Ø60 som vi har fundet til 799,- hos Zinkbakken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bålfadet er lavet i det rusttræge cortenstål, der sikrer en lang levetid.
Bålfadet vejer 8,5 kg og er 14 cm højt i en flot skålform. Cortenstålet er 3 mm tykt og er valset op i facon for max styrke.
Der er påsvejst en fod/ring på 3 cm for at løfte fadet l…

Se hos Zinkbakken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bålfad i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bålfad:

Dyreste Bålfad på listen er RAIS Circle Bålfad Cortenstål fra Pejsen.com med en pris på 18695.00. Billigste udvalgte Bålfad er Gardenlife Ildkurv Til Bålfad som du kan købe for 249.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 18446 kr.
Ovenstående Bålfad data og priser er hentet fra 25 butikker (Zinkbakken.dk, Creativ Company, KitchenOne.dk, 55Nord.dk, Packhouse.dk, MAXiPRO, Davidsenshop.dk, ILVA, ScandiHills.dk, Proshop.dk, Coop.dk, Bolig & Haven, LforLiving.dk, Designhome.dk, Bio-pejs.dk, Biopejs Shop, Havehandel.dk, Pejsen.com, Plusshop.dk, Home Sweet Home, Hjemmets, Homeshop.dk, Mostersskur.dk, Erling Christensen Møbler, Unishop.nu). Alle Bålfad tilbud er opdateret i dag 04-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bålfad guides:

Fandt du ikke det rigtige Bålfad blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bålfad: