Du er landet på Bålgryde.dk, det helt rigtige sted at finde bålsted. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bålsted tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bålsted i Cortenstål Ø80×32 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Bålsted i Cortenstål Ø80×32 cm” fås til 1199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab din egen bålplads i haven med bålfad i råt stål Er sommeren lig med bålhygge og mange hyggelige timer foran de dansende flammer i et bålfad for dig og familien eller vennerne Her får du et fantastisk, mindre bålfad, hvor du kan lave flotte og hyggeli…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Greenhand Gunhild bålsted Ø80 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Greenhand Gunhild bålsted Ø80 cm til kun 1799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gode oplevelser og udendørs hygge med Gunhild bålsted Gunhild bålsted er til dig, der ønsker et stort, smukt bålsted med god plads til brænde.
Med dette bålsted kan du nemt skabe din egen lille oase, og samle både familie og venner til hyggelige udendørs…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Outwell Cazal Bålsted M

  • Dagens pris: 452,95 kr.
  • Fundet hos MAXiPRO
  • Mærke: Outwell

Næste anbefaling er “Outwell Cazal Bålsted M”.

Dagens bedste tilbud på “Outwell Cazal Bålsted M” har vi fundet hos MAXiPRO hvor prisen lige nu er 452,95 kr.

Se hos MAXiPRO ❯❯

4: Winnerwell Xl-sized Flat Firepit – Bålsted

  • Dagens pris: 1699,- kr.
  • Fundet hos MAXiPRO

Sidste produkt på vores liste er Winnerwell Xl-sized Flat Firepit – Bålsted som vi har fundet til 1699,- hos MAXiPRO.

Se hos MAXiPRO ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bålsted i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bålsted:

Dyreste Bålsted på listen er Cosiloft 100 Hvid/Teak 100x100x47 cm Bord inkl. Bålsted fra Pejsen.com med en pris på 10335.00. Billigste udvalgte Bålsted er Redskabsholder Til Bålsted Dangrill som du kan købe for 89.95 hos Toolworld.dk. Forskellen på de to priser er 10245.05 kr. – de 4 Bålsted vi har fundet koster i gennemsnit 45428.83 kr.
Ovenstående Bålsted data og priser er hentet fra 18 butikker (Davidsenshop.dk, Homeshop.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, KitchenOne.dk, Proshop.dk, Moreland, Coolshop.dk, Bolig & Haven, Bio-pejs.dk, Designhome.dk, Handelshuset Aulum, Outdoorstore, Biopejs Shop, Toolworld.dk, Havemøbelland, Plusshop.dk, Pejsen.com). Alle Bålsted tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bålsted guides:

Fandt du ikke det rigtige Bålsted blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bålsted: