Du er landet på Bålgryde.dk, det helt rigtige sted at finde Dangrill bålfad. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dangrill bålfad tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dangrill bålfad, Ø60 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Dangrill bålfad, Ø60 cm” fås til 249,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hyggestunder i haven med Dangrill bålfad Ø60 cm Dangrill bålfad er til dig, der ønsker at samle familien til hyggelige i haven eller på terrassen.
Udover at skabe varme og hygge på terrassen, kan du ligeledes anvende bålfaldet til at grille snobrød eller…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Dangrill Tripod Bålsted m. Bålfad & Rist

  • Dagens pris: 319,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 595.00, nu kun 319,-.
    Du sparer 276 kr. / 46 %
  • Fundet hos Plusshop.dk
  • Mærke: Dangrill

Sidste produkt på vores liste er Dangrill Tripod Bålsted m. Bålfad & Rist som vi har fundet til 319,- hos Plusshop.dk.

Se hos Plusshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Dangrill bålfad i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Dangrill bålfad:

Dyreste Dangrill Bålfad på listen er Dangrill Tripod Bålsted m. Bålfad & Rist fra Plusshop.dk med en pris på 319.00. Billigste udvalgte Bålfad er Dangrill bålfad, Ø60 cm som du kan købe for 249.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 69.05 kr. – de 2 Dangrill Bålfad vi har fundet koster i gennemsnit 284.48 kr.
Ovenstående Dangrill Bålfad data og priser er hentet fra 4 butikker (Davidsenshop.dk, KitchenOne.dk, Proshop.dk, Plusshop.dk). Alle Dangrill Bålfad tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bålfad guides:

Fandt du ikke det rigtige Bålfad blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bålfad: