Du er landet på Bålgryde.dk, det helt rigtige sted at finde Petromax bålgryde. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Petromax bålgryde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Petromax FT12 Bålgryde

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Outdoor i Centrum.

Her kan “Petromax FT12 Bålgryde” fås til 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den ultimative bålgryde i tysk kvalitet…

Se hos Outdoor i Centrum ❯❯

2: Petromax FT6 Bålgryde

Sidste produkt på vores liste er Petromax FT6 Bålgryde som vi har fundet til 650,- hos Outdoor i Centrum.

Forhandlerens beskrivelse:
Den ultimative bålgryde i tysk kvalitet…

Se hos Outdoor i Centrum ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Petromax bålgryde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Petromax bålgryde:

Dyreste Petromax Bålgryde på listen er Petromax FT12 Bålgryde fra Outdoor i Centrum med en pris på 899.00. Billigste udvalgte Bålgryde er Petromax FT6 Bålgryde som du kan købe for 650.00 hos Outdoor i Centrum. Forskellen på de to priser er 249 kr. – de 2 Petromax Bålgryde vi har fundet koster i gennemsnit 774.5 kr.
Ovenstående Petromax Bålgryde data og priser er hentet fra 1 butikker (Outdoor i Centrum). Alle Petromax Bålgryde tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bålgryde guides:

Fandt du ikke det rigtige Bålgryde blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bålgryde: